Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjuren

Ur midvinterns klara ljus
träder rådjuren fram
som om de var väntade

På den upplysta scenen
går de fram och tillbaka
sakta och villrådigt sökande




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 225 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-21 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta