Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmar släckta

Stjärnan som tindrat
tindra ej mer
ögon som himlar
släckte stjärnan ner
fågeln som kvittrat
kvittra ej mer
vuxna som suckar
tystat fågeln ner
Drömmar släckta
släcker nu drömmar de ser




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-24 00:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
Sad tune, wonderous picture <3
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP