Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små lätta moln

Din mun är ett sår där ljuset smiter ut.
Dina ögon är gropar där flugor lägger ägg.

Små gröna blad,
ser jag på din hud,
Blod som stannat av,
klätt om till blomsterskrud.

Allt kött är hö
och all blomster dö.




Fri vers av nikkifager
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-24 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager