Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är till min stora kärlek.


Jag vill...

Jag vill bara vara underbar för dig
Man jag är jobbig för dig
Det jag känner är att jag vill ta dig i handen och hålla om dig tills jag slutar vara kär i dig
Jag vill dela glädje och sorg just med dig
Jag vill se sommaren med dig
Jag vill gå med dig på gångbanan i Välen
Jag vill fika under ett träd med dig
Jag vill att du ska bry dig
Jag vill så mycket mer
Jag vill att du ska vara min i sommar
Men du blir aldrig min- aldrig någonsin mer
Du blir bara en kompis
Jag vet att du varit kär i mig
Längtar efter din kärlek och din beröring
Allt blir så lätt om du är kär
Jag vill ha din kärlek
Jag behöver dig i natt och jag vill att jag ska hinna säga att jag älskar dig
Och jag hinner aldrig- och snart är det försent
Jag hinner inte innan du slutar på skolan
Om jag slutar på fritids så är det slutet för oss
Jag vill sluta
Det är så
Jag vill träffa dig ändå
Jag vill ha dig helt enkelt




Fri vers av Lyckhage
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-06-19 20:10



Bookmark and Share


  Ki
Vilken fint text du har skrivit Lina!
Den ger en känsla av instängdhet
maktlöshet
och en stark stark längtan
efter kärlek...
och romantik.

Den ger mycket vackra bilder!!!

Du är duktig!!!

KRAM
/ Kina
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lyckhage