Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här handlar om en kille som jag vill dela mitt liv med.


Allt mitt hjärta vill

Jag kan stå ut med din dålig anderäkt
bara jag får vara nära dig
För jag vill dela
mina dagar med dig
Se solen gå ner
och upp
möta morgonljuset
med dig
se hur du blir äldre och äldre
år för år
Det är allt mitt hjärta vill.




Fri vers av Lyckhage
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckhage