Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min största kärlek


Farväl

Sommaren är här och jag är olycklig
Undrar om du är kär i mig
När jag sitter här och gråter
När det är sommar ute - men svart i mitt hjärta
Och tiden går
Och jag blir aldrig lycklig
Undrar om du fortfarande tänker på mig
När jag fortfarande gråter för dig min vän
Farväl




Fri vers av Lyckhage
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-06-19 21:19



Bookmark and Share


  Ki
Ja! Den här känner jag igen!!
Det var väl den jag läste
ute i solen
när vi skålade in sommaren...?
Fin fin...
Kärlek i ditt hjärta ;)

KRAM
/ Kina
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lyckhage