Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skam

Skammen är konstant
genom tid och rum
gårdagens oäkting
en bastard
dagens obildade
bara dum
Dåtidens tattare
ett fattighjon
där står tiden stilla
en tiggares son




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-25 00:19



Bookmark and Share


  Stay Golden
Skam;Den som ger sig.
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP