Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kallt, kallt, kallt...


Grabben

 

 

obducenten gräver i dina betyg

hittar fnittrande håltimmar

obrukade telefonkort

och haschrök och skolkande

 

en cancerfylld ungdomstid

fylld av frihet och rabulism

rådbråkade tillsägelser

och rökringar under mattelektioner

 

enkom ensam i sammansvuret sällskap

tillspiskat sval vid eldens lågor

skallrande i bastun där affet delades ut

brännande het sex fot under jord

 

graniten förtäljer din poesi

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-26 18:17



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Stygga rader både här och där, du levererar i parti & minut.
Bra Jobbat !
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP