Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystankar

Det är så mysigt att sitta varm i en bistro på ett tåg som färdas snabbare än människan själv
Nu är tåget proppfullt
Och alla hinner komma till sina destinationer på nolltid
Föreställ dig vad du är kapabel till om du jämför tiden innan tåg och andra färdmedel
Någon tänkte en tanke och tanken sitter du i
ibland
i en varm bistro, på ett tåg som tar dig fram på nolltid




Övriga genrer av Karl Göte Simon Eriksson
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-27 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Göte Simon Eriksson
Karl Göte Simon Eriksson