Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket

Det finns så mycket att vara arg på

Ändå segrar kärleken

Det är något att vara stolt över




Övriga genrer av Karl Göte Simon Eriksson
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-04 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Göte Simon Eriksson
Karl Göte Simon Eriksson