Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång hos mor

En gång simmade jag runt i universum
Det var mörkt
Det var svart och hemligt
Jag minns ingenting
Sedan såg mina ögon ett ljus
Född på BB kl 09:01 - östrasjukhuset i Göteborg
Vinterstorm
Kallt och Jävligt
Där låg jag trygg och obrydd utan sorg
Där låg jag som i en korg på min mors bröst
Min mors bröst blev min borg
En gång




Bunden vers (Rim) av Karl Göte Simon Eriksson
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Göte Simon Eriksson
Karl Göte Simon Eriksson