Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidospåren

Tåget åker
Jag går efter
Spåret leder väl mig rätt tillslut
Sidospåren,
Den ensamma vägen delas fult upp i tre
Idag känns mitten rätt
Jag väljer det




Fri vers av Karl Göte Simon Eriksson
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-03 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Göte Simon Eriksson
Karl Göte Simon Eriksson