Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbie goes Vegas

 

 

dags putsa av gamla ideal

det gäller att bli smal

 

att ha stora tuttar är bra

det funkar ju jättebra

 

rumpan den kan fixas likaså

sittdynan blir ju mjukare då

 

botox fixar dina rynkor av bekymmer 

livet dig inte längre skymmer 

 

filler i läppar, haka och kind

hela världen är din

 

lika bra att passa på

fettsuga tjocka lår

 

"kärlekshandtagen" av bara farten fixas

se där vad plastikkirurgen kan trixa

 

en värld av Barbie-dolls gör många lyckliga

i synnerhet de som inte är godtyckliga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-30 16:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir! Gud bevare mig för detta elände.
2019-01-30

  Fulbergarn
frisk är bättre än smal

cool satir du levererar
2019-01-30

  Bodingen VIP
Fake bobs ett gissel liksom fake news
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP