Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.nordicwords.home.blog


Svart kurbits

Fulufjället är ett hem åt björnar

när disen andas som avgaser i vinterväder

under natthimlens svarta kurbits

där nysnön lagt sig som ett likskynke över den kälfrusna marken

där granarna höjer sig ur underjorden

som pelare i Pontius Pilatus kammare




Prosa av ScandinavianDrifter
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-01-30 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter