Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt råder

Feg
är du
Du vill inte veta
För om du vet
då har du ansvar
Du är tyst
när jag berättar
Du tittar bort
när jag berättar
Du försöker se likgiltig ut
när jag berättar
Du vill inte höra
om det smärtsamma
Du är som alla andra
Ni vill inte höra
Ni vill inte veta
Ni vill inte dela bördan
Sanningen ska begravas
i tystnad
I min tystnad
inom mig
Då kan vi prata
om allt det andra
Om det som betyder
ingenting




Fri vers av människan
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-30 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kan det kännas ibland. Tungt att inte nå fram.
2019-02-10

    Roger Runkar Ragnar
Tung Text !
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

människan
människan