Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


moralens väktare

I långa rader
de stod
och hävdade sin rätt
att fördöma och bespotta
det de inte ansåg rätt
Ja moralens väktare
putsade sina rustningar opp
för att dölja stanken
från sin egen
ruttnande kropp.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-31 22:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vilket slags väktare är du?
Omoralens?
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP