Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höra ett ansikte



Att höra ett ansikte. Jag hör ögonen.
när dom mörkblå har solnedgång
i kvällen.

Studerar tankar, drömmar, vågorna
som glittrar
när de tusen små pärlorna
samlas i en hög
runt mina fötter.

Hon har redan upptäckt mitt.
Våra är vända
mot varandra.

Mitt likt skogen
hon vandrar i.

Träden som susar när jag sover.
Hör jag trappsteg
uppför en vind.

Sitter hon invid ett skrivbord
med ett ljus
brinnande.

hör jag pennan hur den talar.
Med ansiktet upplyst.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-01 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg