Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar.

Det faller tårar,
tårar som torkar

en narig kind.

Det faller tårar,
i längtan efter
en
trygg famn.

Det faller tårar,
som ingen ser
för
omvärlden blundar.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-04 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP