Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ i din själ


I månens vilofas
jag såren i mig smeker
Målar min kärlek i regnbågens färger
med darrande fingrar som leker

Stryker ögonen blanka från matthet
anar en svag vindpust av sött
med tårfyllda ögon observerar jag ömt
det jag så länge trott var dött

Kom
träng in i min själs glittrande essens
likt en fjärils vingslag i natten
Smaka mjukt mina nektars droppar
känn i din mun hur de blir till vatten

Bara ett ögonkast bort i regnbågsprismor
Platsen där månljuset bryts
låt oss vila där i stjärnnattens sanning
alltmedan våra själars band knyts




Fri vers (Fri form) av detsomgerliv
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-10 08:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart diktat.
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

detsomgerliv
detsomgerliv