Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du vet vem du är

Han samlar på vackra själar
Medan han med sina ögon ler

Han behåller dem inom sig
Oförmögen att ge det sista

Allt för att hålla sig hel
i sin trasighet...




Fri vers av detsomgerliv
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-10 10:11



Bookmark and Share


  SatansSon
Den här var komplex och bra. Stålbra
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

detsomgerliv
detsomgerliv