Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon


Hon bjuder in till förnimmelser
landar i långsamt efterspel

För alltid bedårad av hennes sken
av det sätt hon lämnar avtryck

Oklädd existens
ett skimrande pärlemohölje

Hjärtat i takt
synkroniserat

För alltid
för all tid
Med henne




Fri vers (Fri form) av detsomgerliv
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-20 07:09



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Mjukt skört vackert hoppfullt...det som stannar kvar efter mötet med den man håller högst av allt...
2019-03-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
närande fagersamt i kärande ordalag
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

detsomgerliv
detsomgerliv