Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från botten och upp

Jag minns styrkan i mina käkar
täcket mellan tänderna
Blicken etsad på blommig tapet
alltid med höger kind i madrassen
Kanske fann jag trygghet i att ligga så

Neddragna byxor
Förnedringen i vakuumet mellan innan och efter
Brunt läder
Hårda slag
Tårar utan känslor

Dörren slog till slut igen
och jag fann åter tröst i mörkret

Lämnad med brännande avtryck
bar hud snart dold för resten av världen
Lämnad utan talan
då mina ord aldrig hann fatt er
Lämnad med svaga hjärtslag utan mening
vilka jag för alltid kommer att bära med mig




Fri vers (Fri form) av detsomgerliv
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-10 10:12



Bookmark and Share


  HelenaW
Stark text som berör på djupet.
2019-02-10

  AKT VIP
Känner med dig och alla som blivit utsatta. Tiden läker inte alla sår utan gör dem bara mindre synliga.
2019-02-10

  Gunnar Hilén VIP
aj aj...man anar barnmisshandel...så satans hemskt.
2019-02-10

  Imzon
Gripande och igenkänning!
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

detsomgerliv
detsomgerliv