Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det blir aldrig Vi

Ditt namn på mina läppar
din själ i mitt bröst
Insvept i bomull hör jag tydligt din önskan

Så med blicken i marken jag nu retirerar
viskar ett ledsamt hejdå till sluten cirkel

Fortsätter min vandring i gamla spår
För alltid dömd
att trivas bäst
där jag aldrig mer kommer att vara




Fri vers (Fri form) av detsomgerliv
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-10 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

detsomgerliv
detsomgerliv