Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Sms om smältande snö

Tröstläser sms
om smältande snö
och ljus som klafsat snett
mellan molndrivorna
ner i vikarna som flutit upp
med svarta sulor,
rader av nubb
runt stränderna,

vingpar som
sjunkit genom skaren,
vakar med dubbla kamrar
i jorden

Tänker på
en ljusreflex
med djurornamentik
och mänskliga drag och
tecken för
här var
jag
som svar

Tröstäter
snö
så länge




Fri vers av omobulle
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-10 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle