Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla mina gooingar jag snart ska träffa


vi ses snart och då får svansarna leka


ååhhh ni som jag tycker så mycket om
vi ses snart där - hemma

alla goingar jag saknar så mycket
snart är vi där igen i en hög
kramar och nosgos och svanskrok
leka - vila - mysa - nysa

burra - surra - kurra - hurra

jag längar och sånt efter er mmm mycket

snart ses vi

ooooiiiiiiii




Fri vers av Nova-Liv
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-20 16:48



Bookmark and Share


  EmiRa
Jag gladar med Er alla, trots att jag inte är där...men det är många längt...
2006-06-22

  Knastroll VIP
Får man vara nyfiken och fråga vad för svansbärare det handlar om?
Mycket levande text, som man blir glad av..
Fint ordat!
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv