Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt man säger

Jag säger att jag är över dig
Jag säger att jag har gått vidare
Jag säger att det finns fler fiskar

Men det känns inte så.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-14 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden