Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leken

Du gav dig in i leken
Men fick snart allergisk reaktion

Fuck this shit du sa
Med en armé av myror i ditt bröst

Jag bryr mig inte du skrek
Men skrikkombo gör fras oxymoronsk

Jag går nu sa dina ben
Men fötterna dröjde sig kvar

Han som startade leken
Hade visat sig lekt klart







Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-14 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden