Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Största möjliga tystnad

Som en kränkt 20-åring
Raderar jag ditt nummer
(meddelandehistorik mm)
Och väntar sen på telefonens vibrato

Men liksom på den gamla tiden
Återföljs radering
(Och selektiv utrensning)
Av ingenting alls




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-15 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden