Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinpolitik

Lööf är beredd att gå över lik,
för att få sin apelsinpolitik.
Men en titt under skalet,
visar vad som är galet:
Apelsinpolitik är ojämlik.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 447 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-02-15 16:19



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Klyftigt!
2021-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, "suck", vad mer ska man säga...
2019-03-11

  Lars Hedlin
Klyftigt framfört! *ler*
2019-02-17

  Maria Sundelin VIP
Intressant tanke
2019-02-16

  ULJO
Kanonbra
2019-02-16

  KattenKin VIP
Så j@^/a bra!! Bulls eye!!
2019-02-16

  Blomma-Stjärna VIP
träffsäkert ------ men även Löven står för att "klyftorna" vidgas
2019-02-15

    ej medlem längre
Träffsäkert!
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2019-02-15

    Dan Myrbeck
Tackar! Bifogar lite mera om vår "kära" Annie Lööf:

https://www.dalademokraten.se/artikel/insandare/insandare-sa-kan-annie-loofs-liv-ha-sett-ut

2019-02-15

  limerick VIP
Snygg limerick! Inte särskilt klyftigt att tillåta dessa klyftor i vårt samhälle.
2019-02-15

  M.Eta
Och klyftorna i alliansen höll inte ihop!
2019-02-15

  Per Drysén
Skall genast bojkotta apelsiner
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck