Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harven

Och lika snabbt som du kommit
Var du ute ur leken
Var det verkligen nödvändigt
Att harva upp mitt inre
Så till den milda grad

Kvar en lerig åker
Under regn och utan utsäde
Och snart säger de är våren här




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-15 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden