Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från La Palma


Haiku insular - Ö-haiku





Trae el viento
Nuevos sueños del mar

Canta el mirlo




Vinden bär med sig
Nya drömmar från havet

Koltrasten sjunger



© spansk och svensk text Birgitta Englund Dimitrova februari 2019




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-15 18:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku om att sitta på längtans strand och lyssna till koltrastens ljuvliga sång!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP