Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning


Utan dig är jag ingenting
Utan dig faller jag ihop
Utan dig dör jag

Du är mitt liv
Du skänker mina sinnen allt
Ja, du är mitt allt

Min tacksamhet till dig är allt för liten
för du är det värdefullaste för mig
Utan medvetenhet om dig lever jag inte

Att andas. In och ut. Det är livet.
Att andas. In och ut. Viktigare en miljoner tankar.
Att andas. In och ut. Det är lycka.




Fri vers av Kunzang
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-17 06:44



Bookmark and Share


    Kunzang
Så sant!
Genom att känna kärlek till sin andning och därmed sitt liv tror jag man lättare sprider kärlek även till sin omgivning.
2019-02-17

    Lars Svedin VIP
Störst av allt är kärleken!
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Kunzang