Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Präglad

 

Ryckiga rörelser

redo att fly

rötan

 

Regnet i

rännilar nedför

ruggigt huvud

 

I hackkycklingens

vaksamma ögon 

gömda glömda tårar

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-20 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta