Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.nordicwords.home.blog


Om låtsaspoeterna

poeterna är trista som tisdagseftermiddagar

de skriver på rim om vardagligt skit

deras klichéer faller till marken som tårgasgranater mot palestinska barn

svintråkig läsning

hela deras liv har varit toppen

de har aldrig dött i överdos eller levt med dödshot

diktsamlingarna lika förutsägbara som litteraturskribenternas kläder

de har aldrig rånat i ghettot

de har aldrig skrivit poesi i arresten

de har aldrig legat bojade på kall asfalt klockan 3 på natten

de är välbärgade plastrevolutionärer

de har aldrig diktat på baksidan

av kvitton från systembolaget




Fri vers (Prosapoesi) av ScandinavianDrifter
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-19 05:18



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Bjarne Nordbö äger !
2019-03-16

  Bjarne Nordbö
Jag har gjort allt det du beskriver. Dessutom finns det i en bok.
2019-03-16

    ej medlem längre
ingen fantasi
kommer någonsin ersätta känslan
från den bistra
verkligheten

Men den kanske kan lyfta dig över den?
2019-02-19

  Minkki VIP
starka projektioner du består andra med. ALLT det man enligt texten borde ha upplevt för att vara poet kan ingen ha upplevt, särskilt svårt tycks det mig att skriva poesi efter att man dött i överdos. Nöden har många ansikten, liksom tisdagarna. Bearbeta gärna texten ordentligt, material finns där ju för ett livsepos.
2019-02-19

  objekt3
Prova att skriva lite faktiska kommentarer innan du diktar detsamma
2019-02-19

    ej medlem längre
Om Du läst fler poem än de 10-20 som forcerats så skulle Du hitta de poeter Du saknar.
2019-02-19

  Birk Andersson
erfarenhet
behövs inte
med fantasi
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter