Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.nordicwords.home.blog


Endast genom Guds försyn

Jesus är kärlek
vi är allt ont i världen
vår rättfärdighet är som smutsiga trasor
vår fattigdom bister som änkesorg

träkorset hänger över frukostbordet
som vi hängde på NA-möten
innan hälften av oss dog
och resten la rosor på gravar

min fru väntar mitt andra barn
Herren upprättar och välsignar
jag stjäl inte länge någonting
förutom lånad tid




Fri vers av ScandinavianDrifter
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-02-19 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter