Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka till med det du

Tänk om jag kunde välja
Att aldrig mer träffa dig
Tänk om våra liv inte
Hade varit sammanflätade
Av praktiska omständigheter
Det hade varit något

Nu gäller istället affektreglering, pokeransikte och tidens tand men kanske framförallt att hitta någon annan att omgående kära ner sig i.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-19 15:29



Bookmark and Share


  Mickelina
En tuff tid men det blir bättre. Viktigt att lära sig tycka om att vara i sitt eget sällskap.
Lycka till!

2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden