Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna på fjällsemester

Dagens bildföde
är oändligt
Mer sparsmakade
och allvarstyngda
är de svartvita
bilderna från förr
Minnesbilder tagna
vid speciella tillfällen
Seriösa
En bild föreställande
en gapskrattande
rödkindad kvinna
fallen i en snödriva
stack ut ur mängden bilder
dock
I en av skokartongerna
med lagrade minnen
Kvinnan på fjällsemester
skrattande mot fotografen
Kanske på sitt livs längsta resa
En gång
innan charterresornas tid
Innan allvaret tog vid




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 10:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förr i tiden var en resa till fjällen en stor händelse, nu är det långväga resor som gäller.
Tiderna förändras och så gör även vi.

2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP