Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Ljuset spränger sig fram
ur snöhögarna, rinner glittrande
ut i en gemensam sång
Porlar, forsar och kluckar
av skratt, förlöst och befriat
från vinterns kalla bojor




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 199 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-02-20 10:48



Bookmark and Share


    glasa VIP
åh, den här tycker jag om
det känns som
godhet

proppfullt i den

den är verkligen
av ljus
2019-04-25

    ej medlem längre
Borde bli utvald
2019-02-25

  Classico VIP
Så fin!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta