Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veken

När hoppet gått på sparlåga
Långt över sin förmåga

Kvävs så småningom flamman
Som skydd mot bryta samman

Veken kvar svart och sval
Snart försvinner även alla kval




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-23 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden