Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flit och redlighet

Jag sågade itu dubbelsängen, så symboliskt
Diagonalt, ty det hela är lika humoristiskt som diaboliskt

Sen uppfann jag en sorts diod
Av skärvor av kristall och en röd tråd

Jag limmade paljetter på dina assietter men det blev så vackert alltsammans
Vi kunde ha haft det så trasigt
Tillsammans




Fri vers av Laz
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-23 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laz