Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots den koncentration av akademisk potential som högskolornas seminarier erbjuder sker nästan alla genombrott lite vid sidan av. Oftast överlever någon som kan berätta.


Vågrörelser, dödsryckningar

Alla visste att byggnaden var en gammal militärkasern. Ingen kunde minnas experimenten som gjorts i källarutrymmet där mikrovågsugnarna stod, där studenterna kunde värma sin medhavda studentmat. De två smårummen som inte användes på grund av fuktproblem var inte helt tömda på utrustning, det hade alla glömt. Så det kom verkligen som en överraskning det som hände när två mikrovågsugnar samtidigt kom i resonans med spolen på andra sidan väggen.




Prosa av Laz
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-04 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laz