Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pissgult och andra höstfärger

Det svider i skinnet och stramar i själen
Världens kluvna toppar
Osämja och den småskurna kalla fukt som säkert slutar i migrän, amorteringar och kikhosta.

Och svanarna som simmade tillsammans i ån, idag var det bara en. Fåglar gråter inte, men vem är ensammare än en ensam svan!
Skulle skala kottar
Handflatorna svettas, men blicken är grå
Novembersniglar, jag dödar er




Fri vers av Laz
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-11-04 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laz