Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möt mig där


möt mig där
där skogen sjunger ditt namn
möt mig där
där längtan dansar din dans
möt mig där
i gläntan där hjärtan kan födas
möt mig där
där vi kan vara allt det vi vill
möt mig där
där kärlek får andas fritt




Fri vers av Nova-Liv
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-21 11:21



Bookmark and Share


  hawkeye
Riktigt vacker...
2006-08-28

  Shininkagemusha
Jättefin, smakar lite folkvisa och mycket glädje.

Men; jag tycker att du ska ta bort bindestrecket i kärlek. Jag fattar dubbeltydigheten men skit iden. Bättre flyt utan.

*bugar ödmjukt*
2006-06-22

  Fredrik Stillesjö
Hej Nova-Li!

En väldigt fin dikt om möten med en älskad. Gillar den mycket. Jag har skrivit en egen dikt med den här titeln också på litet samma tema faktiskt. Om du vill läsa så finns den i min lista av dikter. Ha det bra! Hälsar Fredrik
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv