Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vänder mig inte om

nu slår jag tärningen
tar ett steg framåt på spelplanen
riktar blicken
vänder mig inte om

du säger att jag tar den enkla vägen ut
du säger att jag målar allt det röda svart

jag säger
det här är mitt steg
och jag vänder mig inte om




Fri vers av Vilja
Läst 419 gånger
Publicerad 2004-10-13 20:28



Bookmark and Share


  Glittermolnet
Jag tror att jag blivit kär.
2005-04-04

  Casbah* VIP
Vacker och gillar den speciella rytmen
2004-10-19

  David Liderfelt
En härlig blundaochspringskrikochhållhändernaföröronen-dikt
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilja