Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade älskade du

vill bara säga älskade, älskade du.

sedan kanske stryka ditt hår om jag orkar vågar
bara viska de där orden som inte längre får sägas
för att det som var vårt är någon annans nu

och kanske kan de höra våra skratt om nätterna
hur de sveper genom rummen där vi älskade
kanske kan de känna tårarna som föll mot golvet
när flyttkartongerna var fyllda med kärlek

och sista natten på madrasserna på golvet och sömnlösheten

lyssnar på han som sjunger allt jag tänker
men aldrig kan sätta ord på
lyssnar på melodier som kunde varit våra men aldrig blev
och du ringer frågar det jag bara kan säga till dig och jag förstår
att jag

vill inte du ska ta dina minnen och gå
vill inte du ska försvinna ur mitt liv

vill bara säga älskade, älskade du.




Fri vers av Vilja
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-04-04 15:59



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Jättevackert på ett sorgligt-igenkännande-sätta-fingret-på-sätt... och jag lyssnar också på han ibland :-)./emma
2005-05-24

  Michmich
Gud, jag vill bara gråta... för kärleken... för att kärleken, den är aldrig som man tror... den är inte fin och underbar, den är inte ren och oskyldig... kärleken, den är en evig smärta! Älskade, älskade smärta...
2005-04-04

  Glittermolnet
Oj, oj. OJ! Så på pricken rätt!
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilja