Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt och Fel

 

Rätt och Fel gick ut och tog en fika på stan. De satte sig och tog kaffe och varsin semla.

 

Rätt:

- Det här känns fel.

Fel:

- Vad känns fel?

Rätt:

- Att sitta här och fika med dig.

Fel:

- Varför det?

Rätt:

- För att du är Fel och jag är Rätt.

Fel:

- I så fall borde det kännas fel för mig, inte för dig men för mig känns det helt rätt.

Rätt:

- Nej, du är Fel och det känns fel för mig att fika med dig.

Fel:

- Jaså, men för mig känns det rätt för att du är Rätt. 

Rätt:

- Det har du rätt i!

Fel:

- Det känns fel. 

Rätt:

- Vad?

Fel:

- Att du som är Rätt säger till mig att jag har rätt.

Rätt:

- Oj, det tänkte jag inte på.  Nu orkar jag inte tjafsa mer, jag tänker äta min semla nu.

Fel:

- Det gör du rätt i!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-19 20:14



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Kul!
2019-03-21

    ej medlem längre
hAha
2019-03-19

    ej medlem längre
Så enkelt det kunde få vara..
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP