Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semla Lagerlöf

Vill du förgylla fettisdagen,
med en semla som är svårslagen?
Om slutresultatet ska bli bra,
så ska du rent mjöl i påsen ha.
Tillsätt en massa mandelmassa,
och spritsa grädde som textmassa!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 475 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-03-04 17:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul rimmat...låter gott...
2019-03-11

    Elisabeth Nilsson VIP
En poetisk Selma-semla, från din penna!
2019-03-05

  limerick
En högst kreativ och rolig fyndighet
som höjer sig klart över bullens smet!
2019-03-05

  Rise Little One
Visste inte att du kunde baka med vännen! Det låter smarrigt ...

2019-03-04

  Blomma-Stjärna VIP
bra och rolig selma-semla!
2019-03-04

  Per Drysén
Den semlan vill jag ha!
2019-03-04

  ULJO
Fin poetsemla det.
2019-03-04

  M.Eta
Blir nog en extra god semla!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck