Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återerövring

återerövrar luften du stal från mig
lär mig de djupa andetagen
fyller lungorna med mig själv

försöker frigöra
bearbeta
laga
jaget från jaget
självläkning

hittar inte såren




Fri vers av Vilja
Läst 398 gånger
Publicerad 2004-10-13 20:43



Bookmark and Share


  David Liderfelt
känslan av att söka i sig själv i dikten. Tycker den sista strofen blir lite övertydlig.Kanske skulle räcka med bearbeta/ jaget från jaget/hittar inte såren.. Eller vad tycker du/ni?
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilja