Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Searching...

 

 

will do everything

to find out my beloved

it seems unreachable

still we've stretched out our hands

showed the sincere touches

from our spiritual souls

we create each other's rainbow

the world will sing its glowing song

for the two of us

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-28 15:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig kärlekspoesi!
2019-03-01

  M M Mannheim VIP
Så vackert skaldat!
2019-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens varsamma sång, för att nå varandra i själ och hjärta.
2019-02-28

  Quasimodo
En stark och kärleksfull vilja här med utsträckta händer till själar i en sång för två, ger möjligheten till att nå det oåtkomliga!


2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One