Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandringar genom mörklagda landskap

drömlika illusioner
vandringar genom mörklagda landskap

kommer inte undan

huden het
huvudets rusande tjockhet
tumlande mage
antändande nerver
krypande

uppåt
inåt
närmre




Fri vers av Vilja
Läst 401 gånger
Publicerad 2004-10-13 20:47



Bookmark and Share


    Jenny Ehn
den här gillade jag verkligen.. den har ett jätteskönt flyt...
2004-10-21

  David Liderfelt
känner känslan.
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilja